otrdiena, 2010. gada 27. jūlijs

Lielmeistara norma un jauns SM Latvijai (+bildes)

Balagueras turnīrs mums noslēdzies ļoti veiksmīgi - man pašam izdevās iegūt otro lielmeistara normu, savukārt Vadims izpildīja pēdējo starptautiskā meistara normu, līdz ar to pēc kārtējā FIDE kongresa Latvijā būs par vienu starptautisko meistaru vairāk! Viņa tekošais reitings šobrīd vien jau ir aptuveni 2460 - Vadims ir uz kārtīga viļņa. :)

Man pašam, lai izpildītu normu, pēdējās divās partijās pietika iegūt tikai puspunktu, jo pirmās septiņas kārtas man pagāja vētraini un superveiksmīgi. Ne tik ļoti priekšpēdējā kārtā, kad nevarēju normāli sakoncentrēties partijai pret itāļu lielmeistaru Vokaturo, izvēlējos neveiksmīgu turpinājumu pēc atklātnes, pēc kura parakstījos uz vairāku stundu mocībām bez bandinieka, kas beidzās paredzami...Paldies Dievam, šodien ātrs neizšķirts ar turnīra pirmo numuru Drozdovski un otrā norma kabatā. :)

Šovakar turnīra noslēgums, vēl noskaidrosim, kādas mums vietas un balvas, bet pēc tam mūsu ceļi šķiras - rīt vai parīt Ilmārs un Vitālijs brauc tālāk uz Spānijas otru galu, savukārt mēs pārējiem lēnām sākam kustēties uz māju pusi, pa ceļam piestājot divos turnīros.



4 komentāri: