ceturtdiena, 2010. gada 1. jūlijs

Atgriešanās pēc 15 gadiem

Turnīrs turpinās, man veiksmīgi, jo pagaidām esmu vienīgais turnīra līderis ar 4.5 punktiem no 5, taču arī Vadimam iet lieliski - 4 punkti un labas izredzes uz IM normu. Katru vakaru ap pulksten sešiem netālu no mums sākas kārtējais brīvdabas koncerts un tādā atmosfērā mēs arī spēlējam..."bungā, bungā, gājiens....bungā,, bungā, gājiens"...

Vakar kārtējo reizi runājām par to, kur tieši braukt pēc Polijas turnīra un izlēmām, ka Berlīni izlaidīsim un pa taisno brauksim uz Parīzi. Tur mēs ieradīsimies 5.jūlija pēcpusdienā, lai apskatītu pašu pilsētu (galvenie apskates objekti varētu būt Eifeļtornis un Luvra, taču Vadimam Parīzē dzīvo kāds paziņa, kas varbūt mums varētu palīdzēt kā gids!), savukārt 6.jūlijā...izskatās, ka šo dienu mēs veltīsim izklaidei nekur citur kā slavenajā Disnejlendā! :) Man tā būs atgriešanās vienā no skaistākajām bērnības atmiņu vietām pēc veseliem 15(!!!) gadiem, citiem tas būs jauns piedzīvojums - jādomā, ka mazajam Maksam noteikti patiks, lai gan viņš nezināja, kas ir Disnejlenda, ne kas ir Mikimauss, ne Gūfijs. :P Toreiz tālajā 1995.gadā es tur biju ziemā, tagad ir pagājuši 15 gadi un vasara - lūkošu, cik no tās vēl atceros.

3 komentāri:

  1. varu derēt Artūr, ka tā ir tava ideja xD. Apskaužu :)

    AtbildētDzēst
  2. Nu Berlīnē jau nav daudz ko redzēt, bet arī Parīzē jums faktiski būs maz laika. Uzkāpsiet Pizas tornī apskatīt pilsētu no putna lidojuma un izbraukāt amerikāņu kalniņus Disnejlandā, citam nez vai būs spēka un laika.
    Kā ir ar naudu, vai ir vēl kāds grasis?
    Veiksmi sacensībās, un jauku atpūtu. Jums jau viss brauciens tikai gar pludmalēm pie jūrām un okeāniem. Ceru, ka saule vēl nav iecirtusi savus zobus jūsu maigajā bālģīmju ādā:)

    AtbildētDzēst
  3. Tu zaudēji derībās - tā tiešām nebija mana ideja :)

    Viss pārējais ir ok.

    AtbildētDzēst