otrdiena, 2010. gada 6. jūlijs

Ceļā uz Spāniju

Piedodiet, ka rakstu tikai tagad, jo mūsu grafiks bija ļoti saspringts, taču tiem, kuri to vēl nezina, varu ar prieku pavēstīt, ka Polijas turnīrs noslēdzās ar mūsējo dubultuzvaru! Uzvarot pēdējās divas partijas, ar 7 punktiem no 9 pirmo vietu izcīnīja mūsu Vadims Daškēvičs, bet man laimējās noturēt jau trešo smago neizšķirtu praktiski pēc kārtas un ierindoties otrajā vietā! Kopējais laimests ļoti pieklājīgs un kārtīgi uzlaboja omu sagaidāmajai tūrei pa Spāniju. :)

Tagad esam aizbraukuši jau līdz Parīzei (izbraucot cauri Polijai, Vācijai, Luksemburgai, Beļģijai un Francijai!), iekārtojušies nelielā hotelītī, kā arī šodien apskatījām Parīzi - kas par pilsētu! Rīt uz Disnejlendu un tad tālāk uz Benasque Spānijā. Piedodiet, ka pagaidām neielieku bildes, jo pēdējo diennakti esmu gulējis vien pāris stundas, turklāt tikai mašīnā, tāpēc jaunāku infu ielikšu laikam tikai Spānijā 7.jūlija vakarā.

4 komentāri:

  1. kundze: Esi uzmanīgs ar sauli. Lieto aizsargkremus. Spānijā +40, Latvijā +32. Pie mums vairākiem 60 un 80 procentu ādas apdegums, no karstuma arī letāls iznākums. Tāpēc joki mazi, sargā sevi.

    AtbildētDzēst
  2. Apsveicu ar uzvarām! Malači, tā turpināt!

    AtbildētDzēst
  3. Klau, iemet lūdzu arī linkus no rezultātiem, ja sanāk, jo netā pagrūti atrast.
    Lai jums labi iet! ;]

    AtbildētDzēst
  4. Sacensību tabulu var apskatīt te
    http://www.chessarbiter.com/turnieje/t_4237/tournament_table_acc_places.html
    Un augšā kreisajā stūrī ir saite, no kuras var iekļut vēl tālāk. Vai arī izpētīt Daugavpils šaha portālu.

    AtbildētDzēst