pirmdiena, 2010. gada 2. augusts

Pēc pilnas programmas

Esam atkal sadalījušies divās grupās, taču šoreiz līdz tūres beigām. Ilmārs un Vitālijs aizbrauca tālāk uz vienu Spānijas rapida turnīru (jeb pareizāk sakot, mēs viņus iesēdinājām autobusā, kamēr paši paņēmām auto!), kur viņi paņēma pirmās divas balvas. Tiesa, viņiem pēc aizvadītajiem turnīriem acīmredzot bija radusies kaut kāda diskomforta sajūta, ja reiz uz vairākām dienām paņēma pieczvaigžņu hoteli!

Savukārt es, Vadims un Maksims sākām braukt Latvijas virzienā un pagājušajā nedēļas nogalē pa ceļam piestājām Francijas pilsētā ar savādo nosaukumu Pornic. Rezultāts ļoti veiksmīgs - arī pirmās divas vietas, labas naudas balvas, Maksam jauniešu balva, taču atšķirībā no Spānijas turnīra šis bija ar ELO apskaiti. Pabeidzot turnīru ar 6 no 6, nofiksēju savu reitingu pie 2500 atzīmes, līdz ar to lielmeistara titulam man atliek vairs tikai viens - izpildīt pēdējo normu. Atpakaļceļā vēl atzīmējāmies, nopeldoties Atlantijas okeānā - vēl viens ķeksītis pie izpildītajiem mērķiem. :)

Tagad esam ieradušies Vācija pilsētā Lahr un atpūšamies hotelī pēc 900 km brauciena. Rīt un parīt izklaidēsimies Europa park, kas ir 30 km attālumā no viesnīcas, bet pēc tam dosimies uz Košalinas turnīra pusi, pa ceļam piestājot lielākajā Berlīnes akvaparkā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru