trešdiena, 2010. gada 11. augusts

Pēdējā pieturvieta

Mūsu eirotūre praktiski jau ir noslēgusies un ir atlikušas vien trīs dienas - šo sestdien agri no rīta mēs atgriezīsimies Latvijā. :) Šobrīd mēs trijatā spēlējam Košalinas turnīrā ar labiem panākumiem - man pašam pagaidām 4.5 punkti no 6 un turnīra kopvērtējumā dalīta otrā vieta, Vadimam par puspunktu mazāk, bet mazais Makss ir vadībā jauniešu turnīrā. Vēl trīs partijas un šaham tiks pielikts punkts uz vismaz pāris mēnešiem - tiešām vairs negribas spēlēt! Vispār bija doma jau pirms šī turnīra no tā atteikties un pa taisno braukt uz Liepājas Rokādi, taču tomēr izlēmām nospēlēt. Pat ja būtu braukuši uz Liepāju, viss sanāktu baigā steigā.

Izskatās, ka lielmeistara normu šeit iegūt būs grūti, jo man ne tikai ir vēl jānozvejo pretiniekos trīs lielmeistari (pagaidām 2), bet arī pretinieki no trim valstīm, turklāt šajā gadījumā man ir tikai viena iespēja - spēlēt ar Vadimu. Neko darīt, būs vēl citas iespējas, turklāt šogad.

Ilmārs ar Vitāliju labi spēlē Kambadosas turnīrā Spānijā un izskatās, ka finišēs pieklājīgās balvās. Pēc tam viņi gatavojas braukt uz Ferolas turnīru, kur, starp citu, ir pieteicies vēl viens mūsējais - Ritvars Reimanis. :)

Šķiet, ar šo ierakstu es arī pielieku punktu šim blogam - paldies par atbalstu, ceru, ka jums bija interesanti lasīt kā mums rakstīt! Varbūt tamlīdzīgu tūri atkārtosim kaut kad nākotnē, laiks rādīs. :)

4 komentāri:

  1. O, nē! Man vēl gribētos izlasīt rezumē par redzēto, piedzīvoto un par atziņām, vai bija vērts braukt, kas veicās, kas nē, ko nozīmē viemēr būt ceļā ar mašīnu. Kādas mācības guvāt kaut vai meklējot nakstmītni, kā gāja ar sadzīvi šos divus mēnešus, kaut vai, kā tikāt galā ar drēbju kalniem, to mazgāšanu utt. Saprotu, ka bija jautri un reizēm diezgan nogurdinoši, bet ko darītu nākamgad? Vai brauktu vēlreiz un ko mainītu tad? Ceru, ka pēc atgriešanās Latvijā tāds rezumē tiks uzrakstīts. Nu ļoti gaidu:)

    AtbildētDzēst
  2. OK, es aizbraukšu mājās un tur tad arī uzrakstīšu kaut kādu rezumē ;)

    AtbildētDzēst
  3. Apsveicu ar uzvaru!!!

    AtbildētDzēst